lauantai 28. huhtikuuta 2012

"Sinulle on postia"

Piip, piip puhelin ilmoitti muutama päivä sitten viestillä, että Elloksen pakettini olisi noudettavissa. Ei muuta kuin töitten jälkeen pyörän selkään ja Siwasta pakettia hakemaan. Varustauduin isohkolla kassilla, sillä tilasin yhtä ja toista...aika paljon siis.

Aikaisempaa kokemusta Elloksesta oli vain yhden tilauksen verran. Ja siitäkin aikaa pari vuotta. Olin tyytyväinen tilauksiini silloin. Ja päähän jäi muhimaan, että joskus vielä...Homma on ollut vireillä ja Toivelistaan talletettu kaikenlaista...mutta nyt...nyt sain tilattua. Niin ja olihan mulla käytössä etuseteleitä. Ja osa vaatteista oli tarjouksessa.

Kuin joulu olisi tullut. Vähän nolottikin tilata noin paljon. Mutta toisaalta...samalla vaivalla. Perustelin tätä itselleni myös sillä, että en nyt sitten kulje kaupoissa ollenkaan. Näillä ja entisillä vaatteilla mennään kesään. Se on saletti. No kenkätilanne pitänee tarkastaa.

Mutta tässäpä muutamia hankintojani. Lähes kaikki tilaamani olivat Esprittiä. Kaikki olivat sen verran sopivia, että en palauta näistä mitään : )

Lähtötilanne

Pari ruutupaitista, molemmat hyviä.


Mekko, toimii.

Villatakkeja tarvitaan aina. Ainakin näin klassista mallia. Alapuolella "logo".


Tää on kivasti käsin tehdyn näköinen ja napeissa on ankkurit.
Tällaisistako ne J. Karjalainen lauloi "Aaankkurinaaaapppi".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti