lauantai 19. toukokuuta 2012

Laiskottelijan puutarha-hansikkaat

Työkaverin jäädessä eläkkeelle päätimme ilahduttaa häntä puutarha-aiheisella lahjalla. Tiesimme, että työkaverilla oli iso puutarha, johän hän tulisi jatkossa keskittymään täysipäiväisesti. Saimme sen verran rahaa kokoon, että pystyimme hankkimaan yhtä ja toista: työhaalarit, kirjan, Fiskarin vaalenpunaisia työkaluja, sankon, jonka koritelimme tarrakukkasin jne.

Jotta eläkepäivät eivät kuluisi ihan vain puurtamiseen, päätin tuunata työkaverilla hanskat, jotka kädessä töistä ei tulisi mitään. Eli nämä hanskat kun laittaa käteen, on pakko pitää taukoa ja ihailla kättensä töitä. Settiin kuuluu myös timanttikoristeltu juomapullo, josta ei tullut otettua kuvaa.

Tässä puutarha-hansikkaat laiskoihin hetkiin. Pohjana on Claes Olssonilta hankitut työhansikkaat, jotka jo sinällää ovat ihan kivat. Pienellä tuunauksella niistä sai vielä ylellisemmät. Tiimarista "timantteja", joissa muuten on kohtalaisen pitävä liima. Mutta töitä näillä ei kannata yrittää tehdä. Ehkä ainoastaa siemailla jotakin siitä timantein koristellusta juomapullosta (myös Claes Olsson-Tiimari -osastoa). Näihin hanskoihin on lisäksi liimattu irtokynnet, jotka on lakattu. Tässä tapauksessa violetilla kynsilakalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti