keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesäale, joopa joo

Pessimistinen otsikointi kertoo asenteestani juhannuksenjälkeisiin kesä-jätti-alennusmyynteihin. En oikein usko niihin. Tarjolla on jäännöseriä ja vääriä kokoja. Siitä huolimatta: sekaan vaan. Juhannuksen jälkeinen ALE on ilman kesätapahtuma, johon täytyy osallistua. Eli juhannuksen jälkeinen maanantai - ensimmäinen lomapäivä - meni siis kauppakeskuksessa.

Hakusessa oli farkkutakki ja kesähousut. Farkkutakki siksi, että pistin edellisen kiertoon viime kirppiksillä. Se ahdisti nyrkkeilyn vahvistamia hartioitani siinä määrin, että näytti ihan lainahöyheniltä. Olin jo googlannut klassista farkkutakkia ja odotukset sellaisen löytymisestä kaupasta, saati alesta, eivät olleet korkealla. Ja todella, en olisi sitä löytänytkään, jos en olisi hoksannut kysyä farkkukaupan myyjältä naisten farkkutakkia. Niin piilossa olivat.

Tämä farkkutakki lähti siis mukaani. Eipä olisi haitannut, jos se olisi ollut vähemmän kulutettu. Mutta valinnanvaraa ei juurikaan ollut. Tämä takki ei ollut tarjouksessa, mikä vähensi hieman onnistumisen iloa.

Klassinen malli Crocker.

Tätä yksityiskohtaa arvostan.

Kuvat: Din Skon nettisivuilta.
Seuraava löytö oli hieman yllättävä, sillä en muistaakseni ole koskan ostanut Din Skosta mitään. Nyt ostin kangassandaalit, joissa on narupunoksella päällystetyt kiilakorot. Eivät liian korkeat. Eli voimme puhua kengistä, joilla voi kävellä. Kaikki kengäthän eivät tunnetusti ole sellaisia. Sopivia kelejä odotellessa...

Sitten, suureksi yllätyksekseni, hoksasin toisessa kaupassa juuri omaa kokoani olevat kengät, joita etsiskelin jo edellisenä suvena, turhaan. Nyt siis kannatti heti tarttua tilaisuuteen...vaikka ero noihin toisiin ei olekaan suuren suuri. Molemmat kengät olivat pikkuisen tarjouksessa. Säästin ne ostamalla 15 € (tämä on sitä Naisten Logiikkaa). Osan "voittorahoista" sijoitun suomalaisiin mansikoihin : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti